duminică, 12 iulie 2009

Google AdSense - bani per click

Principiul de baza este simplu: oamenii au nevoie sa faca reclama afacerii lor, Google are nevoie de tine sa afisezi acea reclama. Unde ? Pe propriul site. Si bineinteles pentru asta esti platit, mentionez ca aici vorbim de Google nu de o companie fantoma verifica sectiunea Dovezi de Plata. NU exista nimic de cumparat sau de vandut !!

Este un program usor si rapid pentru detinatorii de site-uri de orice fel. Astfel poti sa afisezi reclame Google relevante, in legatura directa cu continutul site-ului tau si sa castigi bani pe internet. Datorita faptului ca anunturile Google sunt in stransa legatura cu continutul site-ului tau, sunt in acelasi timp o sursa de informatii pentru vizitatori site-ului. Vei avea astfel ocazia sa informezi vizitatorii si in acelasi timp sa faci bani pe internet. De asemenea Google are si o casuta de cautare asemanatoare cu cea de pe www.google.com, cu care vizitatorii pot cauta pe site-ul tau sau pe internet, iar tu castigi bani pentru fiecare cautare pe care acestia o fac.

Google AdSense afiseaza reclame text sau imagine care sunt special generate in functie de continutul paginilor tale. Si atunci cand adaugi casuta de cautare pe site-ul tau, Google AdSense genereaza anunturi legate de informatiile pe care vizitatorii le cauta, in pagina de rezultate.


Cum functioneaza :
Categoriile principale

NU exista nimic de cumparat sau de vandut deci va rog nu asociati Google AdSense cu alte programe care va cer sa cumparati, vindeti sau sa gasiti cumparatori pentru ei.

O sa explic acum pas cu pas fiecare categorie:

• Google AdSense for content

• Google AdSense for search

• Google AdSense with referal
Google AdSense for content

Acesta este un cod java pe care dumneavoastra il generati in contul AdSense apoi ii dati paste in indexul paginilor dvs, apoi Google AdSense va genera anunturi in legatura directa cu continutul site-ului dvs poza examplu:

bani pe internet

bani pe internet

Google AdSense citeste automat informatia aflata pe site-ul dvs apoi genereaza anunturi text sau imagini (le puteti alege pe amandoua) care sunt relevante atat continului site-ului dvs cat si pentru vizitatorii dvs, mai exact vizitatorii vor citi acele informatii si le vor gasi chiar folositoare.

Acum e timpul pentru intrebarea: Cum ma ajuta asta pe mine ?

Primiti bani de la Google AdSense in doua moduri:

• 1) Google AdSense afisaza reclame text iar cititorii vor da click pe ele, fiecare anunt afisat pe pagina dvs plateste diferit pentru fiecare click primit... mai tarziu vom vorbi si despre preturi in sectiunea TIPS.

• 2) Pentru fiecare vizitator care vede acele anunturi dvs primiti "page impression" la un numar de 1000 impression, fara sa mai punem la socoteala click-urile pe ele, primiti bani.
Google AdSense for Search
Este o casuta de cautare asemanatoare cu cea de pe www.google.com

La fel ca Google AdSense for Content este un cod java, generat in contul dvs Google AdSense, acest cod trebuie introdus in indexul paginilor dvs. Google AdSense for search permite cautarea informatiilor atat pe site-ul dvs cat si pe tot internetul, si dvs castigati bani afisand anunturi pe pagina de cautare poza exemplu:

bani pe internet
Google AdSense referal
Si aici sunt mai multe optiuni:

• Google AdSense referal este un cod java generat in contul dvs Google AdSense, iar atunci cand este introdus in paginile dvs apare ca un buton. Orice persoana care se inscrie in acest program prin acel buton devine referalul dvs iar Google AdSense va plateste pentru fiecare publisher activ.

• AdSense download FireFox este tot un cod java generat tot in contul dvs Google AdSense, dupa introducerea in paginile dvs apare ca un buton de downloadat browserul FireFox, iar pentru fiecare vizitator care downloadeaza acest browser Google AdSense va plateste.

• AdSense referal pentru AdWords este un alt program detinut de Google pentru cei ce au afaceri si vor sa puna anuturi numiti advertisers, pentru fiecare persoana inscrisa de la dvs de pe pagina care cheltuie pentru a creea anunturi Google va plateste.


Daca tot nu ati inteles mecanismul ma puteti contacta pe mess, id-ul meu este ellecochete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu